Tänk på detta innan du köper en dildo

En dildo är en klassisk sexleksak och en av de första för kvinnor, likväl som män, då den är formad likt en penis. Det är helt enkelt en produkt som kan ge njutning både vaginalt och analt. Dildos finns i olika utföranden och färger, med eller utan vibrationer och stimulans för anus. Vanligtvis är dildos tillverkade av silikon, latex eller plast. För den som älskar fetischism kan denna sexleksak betyda extra mycket under ett förspel, då en dildo kan stimulera lusten genom att föras över huden på önskat sätt.

Innan du köper en dildo är det viktigt att tänka igenom vad du har för preferenser och behov. Vad tänker du och/eller din partner använda dildon till? Vill du/ni ha en rak eller krökt dildo, det vill säga är det viktigt att även G-punkten blir stimulerad? Hur stor dildo känns rätt? Läs gärna ”bäst i test” och recensioner, där finns mycket information att hämta.

I övrigt är det viktigt att alltid hålla sin dildo ren efter användning. Läs instruktionen som följer med just den dildo du har köpt, både för att nyttja den på bästa sätt och för att den ska hålla länge och ge njutning över en lång tid.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *